اولین قدم اجرایی برای شروع در بازار عمان، ثبت شرکت است. اما اینکه چه نوع شرکتی ایجاد نماییم؟ ممتاز یا درجه یک؟ چه میزان سرمایه برای آن مورد نیاز است؟ آیا می توان بدون انتقال سرمایه به کشور عمان، شرکت را به ثبت رساند؟ تسهیلات کدام بانکها برای باز کردن حساب بانکی در عمان مناسبترند؟
ما برای شروع تجارت شما در عمان از ابتدا تا انتها در کنار شما هستیم تا هزینه های شما را به کمترین برسانیم:
برای راه اندازی کسب و کار در عمان، سرمایه گذاران خارجی میتوانند با ثبت شرکت و یا ثبت رسمی نمایندگی، کسب و کار خود را شروع کنند. به طور کلی ثبت شرکت در عمان برای ایرانیها به دو صورت شرکت ممتاز و شرکت درجه یک انجام میشود که هر کدام به ترتیب به ۲۵۰،۰۰۰ و ۱۵۰،۰۰۰ ریال عمان برای سرمایه ثبتی نیاز دارند. به طور عمومی طرف خارجی تا ۷۰ درصد و در شرایط خاص میتواند تا ۱۰۰ درصد مالکیت شرکت را در اختیار داشته باشد. ۳۰ درصد بعدی متعلق به شریک عمانی میباشد. در صورتیکه شریک عمانی نقشی در سرمایه گذاری شرکت نداشته باشد (صوری باشد)، میتوان از طریق مراجعه به مراجع قانونی این کشور، وکالت نامه ای مبنی بر اینکه تمامی سهام شرکت متعلق به طرف خارجی است را تنظیم کرد و تنها به طرف عمانی حق الزحمه پرداخت کرد.
پس از انجام مراحل ثبت شرکت شما میتوانید در یکی از بانکهای عمان حساب بانکی باز کنید و از مزایای گشایش LC در مبادلات خارجی خود استفاده نمایید.
دولت عمان به دارندگان شرکت در این کشور اقامت یک و دو ساله قابل تمدید اعطا میکند که بسته به نوع شرکت، با داشتن این کارت اقامت، میتوان بدون ویزا به کشورهای حوزه خلیج فارس سفر کرد.
ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری عمان مزایای دیگری از جمله معافیت های مالیاتی بلند مدت، اخذ ۱۰۰ درصد مالکیت شرکت و بدون عوارض گمرکی میباشد ولی باید برای استفاده از این شرایط، طرح جامعی داشته باشید.